Dette bildet er fra møteserien Fremtidens kreftbehandling på Litteraturhuset i 2017.

Fremtidens kreftbehandling: Hører vi pasientens stemme når nye metoder vurderes?


Event Details


Velkommen til frokostmøte i møteserien Fremtidens kreftbehandling. Denne morgenen skal vi gå nærmere inn på pasientens muligheter for å medvirke i beslutningsprosesser som gjelder ny kreftbehandling.

Er pasientene i sentrum i beslutningsprosessene? Vi vil snakke med pasientorganisasjoner, brukerrepresentanter og myndigheter under dette frokostmøtet i møteserien “Fremtidens kreftbehandling”.

Programmet er fremdeles ikke helt klart.

Vi åpner likevel for påmelding. Dette er for å kunne bestille riktig mengde deilig frokost og kaffe til publikum. Frokost serveres fra kl. 8.15. Programmet starter kl. 8.30. For å melde deg på, legg til navn og e-post i skjemaet nederst på siden.

Møtet er gratis og åpent for alle. 

Møteserien “Fremtidens kreftbehandling” startet i 2015. Møtene har som formål å sikre politisk oppmerksomhet til saker som er viktige for å sikre at norske kreftpasienter får en behandling som er på høyde med det beste internasjonalt, både i dag og i fremtiden. Møteserien baserer seg i stor grad på konseptet «TænkeTanken –Sådan får danske kræftpasienter den beste behandling» fra Danmark. Til møtene inviteres fagpersoner, politikere og helsemyndigheter, samt bedrifter og organisasjoner fra Oslo Cancer Cluster og miljøet rundt.

Møteserien er et samarbeid mellom Oslo Cancer Cluster,  Legemiddelindustrien (LMI), Kreftforeningen, Janssen Norge, AstraZeneca Norge og MSD Norge.

Årets andre møte i denne serien vil foregå under Arendalsuka, nærmere bestemt 15. august på Tyholmen hotell i Arendal.

Register here

Print This Post