Prostatakreftforeningen Partnerens Aften


Event Details


Vi inviterer til «Partnerens Aften!» I Oslo, kun tirsdag 24. september 18.30-20.30 i Auditorium 1 på Oslo Cancer Cluster ved Radiumhospitalet, Ullernchauséen 64, 0379 Oslo.

Prostatakreftforeningen ved lokallaget i Oslo og Akershus & Bærum ønsker å sette lyset på vår viktigste, beste og mest elskede: Nemlig vår partner! Selvfølgelig er møtet for alle medlemmer og andre gode pårørende også. Og er du ikke medlem, så kom allikevel.

En kveld med litt påfyll av både faglig, praktisk og hyggelig art. Ta en «dans» med din mann, og bli med på Partnerens Aften!

Vi skal servere 4 retter:

  1. Styremedlem Ole Christian Gulli som snakker om «Å bli alene» noen praktiske råd og svarer på spørsmål fra salen
  2. Partner og Likeperson Turid Andersen skal snakke om likepersonsordningen, også sett fra partnernes ståsted, og svarer på spørsmål fra salen.
  3. Psykologspesialist Gro Sandberg foredrar om «Angsten for tilbakefall», og vil svare på spørsmål fra salen.
  4. Styremedlem Lars Bjerke snakker om hva ProFo gjør for medlemmer og partnere, og ønsker søkelys på hva mer vi kan gjøre, som organisasjon for bedre å ta vare på partnerne, og så vi vil invitere til diskusjon og idémyldring.

Litt å spise, kaffe og kanskje meire te. Vi håper at så mange som mulig vil komme, vi har bestilt den store salen!

Pga. matservering; Vennligst send (uforpliktende) påmelding innen 22/9 på epost til; profo.oslo@gmail.com. Husk å fortelle hvor mange som kommer.

Print This Post